Postul de radio online al Universitatii „Stefan cel Mare” Suceava a incheiat un parteneriat cu Radio Romania Muzical pentru difuzarea de muzica clasica


Intră acum și în grupul de

Radio USV, postul de radio online al Universității „Ștefan cel Mare” Suceava va difuza începând de joi, 29 ianuarie, în fiecare zi, muzică clasică, diversificând astfel paleta de genuri muzicale pentru studenți și profesori.

Universitatea Suceava corp E

Potrivit unui comunicat de presă al universității sucevene, Radio USV a încheiat un parteneriat cu Radio România Muzical, propunându-și astfel să ofere studenților și profesorilor accesul nemijlocit la înregistrări de mare valoare artistică.

În fiecare zi, la anumite intervale de timp, Radio USV va emite 5 minute de muzică clasică, făcând parte în acest sens într-un proiect național demarat încă din 2010 de Radio România Muzical.

Din octombrie 2010 Radio România Muzical își propune familiarizarea publicului larg cu muzica clasică prin posibilitatea oferită de a asculta acest tip de muzică în spații aglomerate și nonconformiste: hipermarketuri, mall-uri, sedii de firme, dar și librării, muzee și instituții de învățământ.

„Ascultă 5 minute de muzică clasică”, un program național și la Radio USV, poate fi ascultat accesând pagina www.radio.usv.ro

Radio USV este o platformă de comunicare online dedicată atât studenților, cât și profesorilor, având o grilă bogată de emisiuni cu specific educațional.

 

 


Intră acum și în grupul de