Cursuri de Aqua Gym la bazinul USV. Vezi care sunt beneficiile gimnasticii in apa


Intră acum și în grupul de

Aqua gym sau gimnastica în apă este un sport complex, care lucrează absolut toate grupele musculare și care aduce multiple beneficii sănătății, dar și stării de spirit.

aquagym la bazin usv

O siluetă de vis înseamna și multe ore petrecute în sala de fitness, însă atunci când rezultatele sunt vizibile, iar corpul și pielea arată uimitor, satisfacția este garantată.

Cei care iubesc apa și gimnastica au ocazia, în cadrul Complexului de natație și kinetoterapie de la Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava să practice aqua gym și să-și îmbunătățească condiția fizică.

Potrivit antrenoarei de aqua gym de la Complexul de natație și kinetoterapie USV, Laura Antoniac, la ședințele de aqua gym poate merge oricine, exercițiile fiind permise și persoanelor cu diverse probleme de sănătate sau celor care nu știu să înoate.

„Recomand aqua gym gravidelor și persoanelor cu probleme ale coloanei vertebrale, ale articulațiilor și genunchilor”, a afirmat Laura Antoniac.

În ceea ce privește beneficiile aduse de practicarea sportului în apă, Laura Antoniac a menționat, pentru NewsBucovina, cinci beneficii majore.

„În primul rând, aqua gym este o activitate cu adevărat completă care îți permite să îți îmbunătățești tonusul și elasticitatea musculară cu exerciții destul de simple.

În doilea rând, masajul apei este resimțit pe tot corpul. De asemenea, avem în vedere și rolul apei asupra circulației sanguine și limfatice.

Mai trebuie spus că aqua gym contribuie la pierderea surplusului de greutate, iar pentru a practica acest tip de gimnastică, nu este necesar să știi să înoți”, a evidențiat antrenoarea de aqua gym.

Aqua Gym

Ședințele de aqua gym au loc de două ori pe săptămână, în fiecare zi de luni și vineri, de la ora 18.00 până la ora 19.00, prețul unui abonament pentru opt ore fiind de 160 de lei, iar pentru personalul USV și pentru studenți 120 de lei. Se pot achiziționa abonamente și pentru patru ore de aqua gym la prețul de 80 de lei, iar o singură ședință costă 30 de lei.

 


Intră acum și în grupul de