Liderul UNPR Suceava: Sunt bani in Suceava pentru relansarea judetului, dar oamenii de afaceri nu au motivatia


Intră acum și în grupul de

Preşedintele UNPR Suceava, Cătălina Vartic, a declarat, marţi seara în emisiunea Ora de politică de la Intermedia TV că în judeţ există forţa financiară pentru relansarea economică, dar că oamenii de afaceri care pot face investiţii nu au motivaţia să o facă şi preferă să-i ţină în bănci, să-şi cumpere avioane şi să-şi petreacă vacanţe în zone exotice.

DSCF0214

Ea consideră că trebuie ca liderii PSD Suceava care conduc acum destinele judeţului ar trebui să iasă din starea actuală în care nu fac nimic pentru că este afectată întreaga guvernare de stânga.

„Suntem în alianţă cu cei din PSD şi trebuie să facem mai mult că altfel intrăm şi noi în umbra asta”, a spus Vartic.

Ea a arătat că în UNPR Suceava sunt mai mulţi membri de partid care nu au fost folosiţi de PSD în comunităţile lor.

„UNPR poate să facă mult mai mult. Nu am vrut să tulburăm apele în campania electorală. Am discutat cu colegii şi proiectele din comunităţile locale vor fi promovate în perioada următoare”, a spus Vartic.

Ea a arătat că în 2015 se pot face foarte multe.

„Totul se face cu bani, e adevărat, dar şi cu spirit de echipă în judeţ”, a spus Vartic care a arătat că doreşte susţinerea capitalului autohton, în care nu contează opţiunea politică a oamenilor de afaceri şi să fie făcut ceva pentru industrie.

În judeţul Suceava sunt bani pentru relansarea judeţului. Acele persoane cu bani nu au motivaţia să investească, nu au imboldul necesar”, a spus Vartic care a adăugat că aceştia preferă să ţină banii şi să trăiască bine până la adânci bătrâneţi, să-şi cumpere avioane sau să meargă în vacanţe exotice.

„Trebuie să încurajăm investitorii locali pentru producţie. Suntem guvernare de stânga şi nu mai avem clasă muncitoare la Suceava”, a spus Vartic.

Ea a mai declarat că nici măcar turismul nu este aducător de plus valoare pentru că nu sunt servicii conexe, dar că nici starea infrastructurii nu este una mulţumitoare pentru un judeţ turistic.

 


Intră acum și în grupul de