Vartic(UNPR): In judetul Suceava nu se face nimic. Oamenii nu trebuie să plătească pentru rezultatul unor alegeri VIDEO


Intră acum și în grupul de

Preşedintele UNPR Suceava, Cătălina Vartic, a declarat, marţi seara, în emisiunea Ora de politică de la Intermedia TV că este nemulţumită de faptul că în judeţul Suceava, PSD nu mai face nimic în administraţia judeţeană şi că judeţul suferă.

Vartic a spus că PSD are nevoie de ceva nou, de o schimbare de mentalitate.

 

Ea a arătat că alegerile prezidenţiale nu au fost pierdute doar de Victor Ponta ci din mai multe motive, subliniind că aroganţa se taxează. „Au repetat greşelile PDL pe care le-au ridicat la un nivel mai înalt”, a spus liderul UNPR Suceava.

Catalina Vartic UNPR

Cătălina Vartic a mai declarat că în ultima perioadă primari din PSD sună acum la UNPR şi sunt nemulţumiri că nu se întâmplă nimic pe parte asta.

Ea a explicat că orice s-ar întâmpla la Bucureşti nu e posibil să nu se întâmple nimic la Suceava.

„Suceava a intrat într-un con de umbră. S-a ajuns să fie regretate vremurile din urmă”, a spus Vartic.

Ea a mai declarat că speră că cei din PSD Suceava îşi vor găsi puterea interioară să treacă peste această perioadă pentru că altfel, lipsa de activitate înseamnă pentru Suceava timp pierdut, înseamnă investiţii mai puţine.

„A fost o guvernare de stânga şi ce am avut? Ce simte omul simplu din Suceava?”, s-a întrebat Cătălina Vartic.

Ea a evitat să spună dacă la Suceava PSD este acum în derivă.

„Nu-mi pot permite să spun că e în derivă pentru că nu pot spune pe unde e PSD Suceava acum”, a spus Vartic.

Ea a mai declarat că Suceava are nevoie de mai mult curaj să poată să bată cu pumnul în masă la Bucureşti pentru a primi mai multe fonduri de la Bucureşti, menţionând că sunt judeţe în ţară care au investiţii, unde se vede că se mişcă lucrurile.

„În PSD sunt oameni puternici, nu neapărat în prima linie”, a spus Vartic care a menţionat că a  văzut că acum PSD Suceava s-a retras într-o linişte totală.

Ea susţine că PSD Suceava trebuie să treacă peste această perioadă, arătând că au fost doar nişte alegeri care au fost pierdute.

„Un partid câştigă acum foarte mult pentru că nu există opoziţie. Acum PNL câştigă puncte fără să facă nimic. Nu au adus figuri noi. În PSD e linişte şi nu e cazul”, a spus Vartic.

Ea a adăugat că judeţul Suceava nu beneficiază de nimic.

Vartic a mai spus că la întâlnirea UNPR de la Sinaia diverşi primari ai partidului au solicitat sprijin din partea vicepremierului Gabriel Oprea şi că aceştia vor fi ajutaţi, dar că în Suceava UNPR nu are nici un primar, iar PSD nu a cooptat UNPR să-i acorde sprijin, să facă împreună lobby.

„Suceava rămâne mult în urma unor judeţe de lângă noi, Botoşani, Neamţ. Oamenii nu trebuie să plătească pentru rezultatul unor alegeri”, a mai spus Vartic.

Ea a mai declarat că după opina sa e o greşeală propunerea PSD de a separa funcţia publică de cea politică.

„Ei vor să scape de titlul de baron. Cred că baron eşti dacă faci ceva, dar la Suceava, dacă nu faci nimic ce baron eşti?”, s-a întrebat Vartic.

Ea consideră că PSD Suceava trebuie să facă mai mult.

„Nu putem să lăsăm un personaj din afară, cu multe probeleme să spună că va reforma PSD că va crea un nucleu”, a spus Vartic făcând referire la declaraţiile recente ale vicepreşedintelui PSD Suceava, Brânduşel Nichitean.

Ea a mai declarat că primarii PSD sună la UNPR şi  întreabă ce mai face preşedintele UNPR Gabriel Oprea, dacă pot fi sprijiniţi.

Cătălina Vartic  a mai spus că PSD va pierde doar dacă va face aceeaşi greşeală ca PDL.

 

„Guvernul Ponta va pica doar dacă cei din PSD vor fi atât de „inteligenţi” să se autodistrugă. Aşa cum PSD a preluat puterea pe mâna PDL cei la de PSD vor să repede aceeaşi greşeală”, a spus Vartic.

 

Vezi aici înregistrarea emisiunii


Intră acum și în grupul de