Olimpiade scolare-etapa judeteana, pentru mai multe discipline, organizate sambata.Vezi unde se vor desfasura concursurile


Intră acum și în grupul de

ISJ Suceava organizează, la sfârşitul acestei săptămâni, etapele judeţene ale mai multor olimpiade şcolare ce se vor desfăşura în unităţi de învăţământ sucevene.

Astfel, potrivit unui comunicat de presă al ISJ Suceava, Olimpiada de limbă, comunicare și literatură română pentru  clasele  V-VIII  se va desfășura, sâmbătă,  la Școala Gimnazială ”Ion Creangă” Suceava, iar pentru clasele IX-XII la Colegiul Economic ”Dimitrie Cantemir” Suceava.

BACALAUREAT

Tot sâmbătă se vor desfăşura probele scrise din cadrul etapei judeţene a Olimpiadei de limba engleză,  pentru clasele VII-VIII la Colegiul de Artă ”Ciprian Porumbescu” Suceava, iar pentru clasele IX- XII la Liceul cu Program Sportiv Suceava.

Sursa citată precizează că Olimpiada de chimie se va desfăşura la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, iar proba scrisă a Olimpiadei de educaţie tehnologică va avea loc la Școala Gimnazială nr.4 Suceava.

Proba scrisă a Olimpiadei la disciplinele/ modulele de specialitate specifice liceului tehnologic, pentru clasele XI- XII, se va desfășura la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava.


Intră acum și în grupul de