Un tanar fara permis de conducere a provocat o tamponare intr-o benzinarie din comuna Fantana Mare


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Fântâna Mare, s-a urcat la volanul unei autoutilitare deși nu deține permis de conducere, a avariat o mașină într-o stație peco, după care a plecat de la locul faptei.

masina accident

Întâmplarea a avut loc sâmbătă seara, în momentul în care tânărul a efectuat o manevră de mers înapoi într-o benzinărie de pe raza comunei Fântâna Mare. Autoutilitara pe care o conducea tânărul a lovit cu roata o mașină staționată regulamentar în parcare, provocându-i avarii la spoilerul din față, în valoare de 700 lei.

După tamponare tânărul a părăsit locul faptei, însă duminică, în jurul orei 13.00, s-a prezentat la sediul Postului de poliție Fântâna Mare și a declarat că a condus autoutilitara în momentul producerii tamponării, însă nu a observat și nici nu a simțit coliziunea, motiv pentru care a plecat din stația peco.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că tânărul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de autoturisme, iar în urma testării cu aparatul etilotest rezultatul a fost de 0,03 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii i-au întocmit tânărului un dosar penal ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de