Camioanele ce vor merge spre si dinspre Botosani vor fi dirijate sa ocoleasca Suceava pe soseaua de centura


Intră acum și în grupul de

Camioanele care vor merge spre şi dinspre Botoşani vor trebui să ocolească municipiul Suceava şi să meargă pe şoseaua de centură şi nu pe drumul comunal din Şcheia, folosit acum drept şosea ocolitoare a municipiului Suceava.

Potrivit unor surse oficiale din administraţia judeţeană, autorităţile urmează să monteze indicatoare rutiere prin care vor avertiza că circulaţia vehiculelor de mare tonaj se va desfăşura pe şoseaua de centură, inclusiv a celor care merg sau vin dinspre Botoşani.

sosea centura stalpi iluminat

Astfel, autovehiculele de mare tonaj care vin dinspre Fălticeni vor fi dirijate din Şcheia spre şoseaua de centură de unde vor ajunge pe DN 2 în zona Pătrăuţi şi vor merge ulterior pe traseul folosit acum. La fel va fi şi pentru camioanele care vin dinspre Gura Humorului.

Drumul comunal din Şcheia care este folosit acum pentru traficul de mare tonaj va fi folosit doar pentru autovehicule de tonaj mic întrucât urmează să fie reabilitat un pod de pe acest drum şi care este afectat.

Primul tronson al şoselei de centură va fi dat în folosinţă, cel mai probabil, miercuri, 18 februarie, urmând ca până la sfârşitul anului să fie finalizate şi celelalte două tronsoane.


Intră acum și în grupul de