Doi batrani din Gramesti au ramas fara aproximativ 30.000 de lei, dupa ce au primit in casa falsi cumparatori de bilete CFR


Intră acum și în grupul de

Doi bătrâni din Grămești au rămas fără economiile făcute de-a lungul anilor după ce au primit în casă două persoane necunoscute.

bani lei sacosa

Potrivit Poliției Județene, duminică în jurul orei 11.30, în timp ce bărbatul în vârstă de 79 de ani se afla în locuință împreună cu soția sa, la ușă s-a prezentat o persoană care i-a întrebat dacă nu au de vânzare nuci sau bilete pentru călătorii CFR.

După aceea, în casă a mai intrat un bărbat care a adus o pătură pentru vânzare și care a cerut o sticlă de apă, părăsind locuința pe motiv că ar avea o defecțiune la mașină.

Ulterior, după plecarea celor două persoane, bătrânul a constatat că ușa de la sufragerie este întredeschisă și lipsesc 27.180 lei și 300 euro, sesizând în acest caz polițiștii din localitate.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru furt calificat, iar cercetările vor fi continuate pentru identificarea autorilor şi pentru recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de