Acces liber pe terenurile de sport ale scolilor din Suceava. Simona Halep asteptata sa inaugureze un teren de tenis


Intră acum și în grupul de

Consiliul Local Suceava a dat undă verde sucevenilor să aibă acces pe terenurile de sport ale școlilor din municipiul Suceava și a aprobat asocierea cu Dedeman pentru realizarea unui teren de tenis pe care să-l inaugureze cea mai bună jucătoare de tenis din România, Simona Halep.

tenis

Consilierii locali suceveni s-au întrunit în ședință extraordinară vineri, 13 martie, după ce în ședința ordinară de la finele lunii februarie au respins un proiect, iar altul nu a mai intrat în discuție.

Este vorba despre proiectul privind prelungirea contractelor de dare în administrare pentru unitățile de învățământ preuniversitar a bunurilor imobile, terenuri și clădiri aparținând domeniului public al municipiului Suceava care a picat cu 15 voturi, adică cu un vot mai puțin decât prevede regulamentul pentru ca un proiect să poată fi adoptat.

Întrucât acest proiect nu a fost votat luna trecută, nici asocierea între municipiul Suceava, SC Dedeman SRL și Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava nu a putut intra în discuție.

Astfel, în ședința extraordinară de vineri, 13 martie, consilierii locali suceveni au reparat greșeala comisă, votând până la urmă ambele proiecte. În acest fel, toți cei 19 consilieri prezenți au adoptat darea în administrare a bunurilor aparținând domeniului public al municipiului, până la sfârșitul anului.

Totodată, ca urmare a deciziilor luate vineri, Dedeman a primit aprobarea pentru  amenajarea unui teren de tenis, pe cheltuială proprie, Primăria fiind nevoită să pună la dispoziție un teren de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară. După finalizarea lucrărilor la terenul de tenis, compania va oferi spațiul în mod gratuit municipalității.

La inaugurearea noului teren este așteptată să participe și cea mai bună jucătoare de tenis din România, locul trei în WTA, Simona Halep.

La ședința de Consiliu Local de vineri a participat și fostul viceprimar al Sucevei, Vîrvara Gavril, în momentul de față consilier local.

virvara gavril


Intră acum și în grupul de