11 elevi suceveni s-au calificat în etapa națională a Olimpiadei de Matematică


Intră acum și în grupul de

Județul Suceava va fi reprezentat, la București, în etapa națională a Olimpiadei de Matematică, de un lot format din 11 elevi, din clasele V – XII.

examen elevi

Potrivit Inspectoratului Școlar, sâmbătă, 14 martie, s-a desfășurat la Colegiul Tehnic „Al. I. Cuza“ Suceava etapa județeană a Olimpiadei, la care au participat 400 de elevi.

În urma corectării lucrărilor, cei 11 elevi care vor reprezenta județul sunt Dumitrescul Eduard – Valentin, de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava, Airinei Andrei Cristian, de la Şcoala Gimnazială Nr.1 Bogdănești, Duduman Cristian, de la Şcoala Gimnazială „Miron Costin” Suceava, Todașcă  Daniel, de la Școala Gimnazială Coșna, Rebenciuc Paul Florin, de la Şcoala Gimnazială „Miron Costin” Suceava, Verciuc Ștefan, de la Școala Gimnazială Nr.1 Suceava, Ştefănescu Cristian – Radu, de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava, Holban Bianca, de la Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava, Florescu Adrian Gabriel, de la Colegiul Naţional Militar  „Ștefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc, Vlădianu Cosmin, de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava și Bicsi Lucian, de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava.

Etapa națională a Olimpiadei de Matematică va avea loc la București, în perioada 6-9 aprilie 2015 pentru elevii din clasele V-VI și în perioada 6-10 aprilie 2015 pentru elevii din clasele VII-XII.

Lotul județului Suceava va fi însoțit la București de profesorii Alexa Raluca de la Şcoala Gimnazială „Miron Costin” Suceava și Amorăriței Cristian de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava.

 

 


Intră acum și în grupul de