Amenzi de peste 20.000 de lei aplicate într-o singură zi șoferilor care s-au urcat băuți la volan


Intră acum și în grupul de

Polițiștii ruteri au aplicat, sâmbătă, 21 martie, amenzi de peste 20.000 de lei celor care s-au urcat la volan după ce au consumat băuturi alcoolice, în cadrul unei acțiuni la nivel județean.

SEF POLITIE - ALCOOLTEST

În cadrul acțiunii de depistare a conducătorilor auto care conduc autovehicule pe drumurile publice după ce au consumat băuturi alcoolice, polițiștii au aplicat 81 de amenzi în valoare de 20.880 lei și au constatat două infracțiuni rutiere. De asemenea, două permise de conducere și cinci certificate de înmatriculare au fost reținute, după ce șoferii au condus sub influența alcoolului.

În total, sâmbătă, polițiștii au testat cu aparatul etilotest 136 de șoferi.

Poliția Județeană a informat că printre cei prinși a fost și un bărbat în vârstă de 45 de ani, din municipiul Suceava care avea o concentraţie alcoolică de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost depistat conducând pe B-dul Bucovina din oraşul Gura Humorului. Totodată, polițiștii au constatat că suceveanul avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice în perioada 05.03 – 03.04.2015, ca urmare a încălcării normelor rutiere privind depăşirea.


Intră acum și în grupul de