Nouă premii și mențiuni pentru elevii suceveni la etapele naţionale ale olimpiadelor de „Tehnologii”


Intră acum și în grupul de

În perioada 6-10 aprilie s-a desfășurat etapa națională a Olimpiadei de „Tehnologii”, în județele Alba, Bacău, Cluj, Covasna, Dolj, Gorj, Prahova, Olt și Suceava.

olimpiada Tehnologii

În urma susținerii probelor de concurs, elevii suceveni au reușit să câștige nouă premii și mențiuni, dintre care patru  locul I.

Potrivit IȘJ Suceava, au obținut locul I elevii Foca Florin și Roșu Alexandru, din clasele a XI-a și a XII-a, de la ColegiulTehnic „LaţcuVodă” Siret, la domeniul mecanică, dar și elevii Hanza Daniel din clasa a XI-a de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava la domeniul Industrie alimentară – Tehnician analize produse alimentare și Nastasi Angela Ionela din clasa a XI-a de la Colegiul „Andronic Motrescu” Rădăuţi, la domeniul Industrie alimentară – Tehnician în industria alimentară.

De asemenea, locul II a fost ocupat de elevii Valach Cătălin din clasa a XI-a de la Colegiul „Andronic Motrescu” Rădăuți, la domeniul Agricultură – Creșterea animalelor și Diaconiță Magda din clasa a XII-a la Colegiul Tehnic „Petru Muşat”  Suceava, la disciplina Protecţia mediului, olimpiadă ce s-a ținut la Suceava.

Au fost distinși cu mențiune elevii Cazacu Constantin din clasa a XII-a de la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir”  Suceava, la domeniul Economic, administrativ, comerț și Ilioi Raluca din clasa a XI-a de la Colegiul „Andronic Motrescu” Rădăuți, la domeniul Turism şi alimentaţie.

Un premiu special pentru cea mai bună lucrare scrisă a fost obținut de Petrescu Dănilă Alexandra Niculina, din clasa a XII-a de la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” Fălticeni, la domeniul Industrie textilă şi pielărie.

 

 


Intră acum și în grupul de