Pensionarii suceveni se pot iniţia în tainele calculatorului. Cursurile au loc la Biblioteca Bucovinei şi sunt gratuite

Biblioteca Bucovinei ,,I.G.Sbiera”, instituţie de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean Suceava, reia în perioada 27 aprilie – 1 mai 2015 CURSUL DE INIŢIERE ÎN UTILIZAREA CALCULATORULUI ŞI A INTERNETULUI pentru vârstnici, la cerere.

Participanţii vor primi noţiuni fundamentale de procesare text, de navigare pe internet şi de folosire a poştei electronice. Activităţile se vor desfăşura la Centrul Judeţean de Formare Biblionet al bibliotecii.

AFIS VARSNICI 2015

“Vârstnicii vor învăţa astfel, într-un curs ce se întinde pe durata a cinci zile, câte două ore pe zi, cum să folosească programele uzuale ale unui calculator, cum să redacteze un text, cum să conecteze camere foto sau video la calculator. De asemenea, pensionarii vor învaţa cum să navigheze pe Internet, cum să folosească motoarele de căutare, dar şi e-mailul, sau cum să socializeze online.

Persoanele interesate se pot înscrie la curs la secretariatul bibliotecii, str. Mitropoliei, nr. 4, corp B, et.1 sau la telefon: 0230-530798, de luni până vineri între orele 08.00 – 16.00″, a declarat managerul Bibliotecii Bucovinei, Gabriel Cărăbuş.

El a mai precizat că acest curs este gratuit, iar întâlnirile vor fi de două ore, zilnic, timp de o săptămână pentru fiecare serie.

loading...