SCHIMBARE anunțată de Google. Ce se ÎNTÂMPLĂ de marți cu cei care folosesc motorul de căutare pe TELEFON

Google a anunțat că își va modifica algoritmii motorului său de căutare pentru ca rezultatele să poată fi accesate ușor pe micile ecrane ale smartphone-urilor.

”Cum oamenii dau tot mai multe căutări pe aparatele mobile, vrem să ne asigurăm că vor găsi conținuturi pertinente și, în același timp, ușor de accesat, cu posibilitatea de a interacționa de pe cele mai mici ecrane mobile”, a explicat un purtător de cuvânt al gigantului internet american într-un mesaj.

google

Din 21 aprilie, Google Search va concepe compatibilitatea paginilor cu ecranele mobile “ca pe unul din numeroșii factori ce ajută la clasarea căutărilor pe aparatele mobile”, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Modificarea va viza numai căutările efectuate de pe un smartphone și nu va schimba fundamental rezultatele. Acestea vor continua să ia în considerare pertinența și noutatea informațiilor de pe pagini, a arătat o sursă apropiată de grupul internet.

Google păstrează secretul în privința algoritmilor ce guvernează rezultatele motorului său de căutare și îi modifică cu regularitate.

Sursa: Libertatea.ro

 

loading...