O elevă de la Colegiul Naţional „Nicu Gane” Fălticeni, în lotul care va reprezenta România la Olimpiada Internaţională de Geografie din Rusia


Intră acum și în grupul de

Șase elevi suceveni s-au întors cu premii și mențiuni de la fazele naționale ale Olimpiadelor de Istorie și Geografie ce au avut loc la Oradea, respectiv la Cluj-Napoca.

olimpiada

Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Suceava, la disciplina istorie județul nostru s-a remarcat prin elevele Lavinia Ieţcu, din clasa a X-a, de la Colegiul Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi care a obținut o mențiune și Ioana Macar, din clasa a XI-a, de la Colegiul Naţional „Dragoş Vodă” Câmpulung Moldovenesc care a obținut premiul II.

În ceea ce privește competiția națională la geografie, au fost obținute două premii speciale prin Ana-Maria Solcan, din clasa a VIII-a, de la Şcoala Gimnazială „Bogdan Vodă” Câmpulung Moldovenesc și Lorena Davidel, din clasa a XII-a, de la Colegiul Naţional „Nicu Gane” Fălticeni.

De asemenea, s-au mai obținut la Olimpiada națională de geografie premiul III prin eleva Maria Sabina Calisevici, din clasa a X-a, de la Colegiul Militar „Ştefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc și premiul I prin eleva Ana-Maria Cotun, din clasa a IX-a, de la Colegiul Naţional „Nicu Gane” Fălticeni.

Sursa citată a precizat că eleva Lorena Davidel, din clasa a XII-a, de la  Colegiul Naţional „Nicu Gane” Fălticeni, a fost selecţionată în lotul naţional care va reprezenta România la Olimpiada Internaţională de Geografie din Rusia.

 

 


Intră acum și în grupul de