Elevi ai Școlii Gimnaziale „Nicolae Stoleru” din Baia, calificați la etapa națională a concursului „Democrație și toleranță”


Intră acum și în grupul de

Școala Gimnazială „Ion Creangă” Suceava a fost gazda etapei județene a Concursului național „Democrație și toleranță”, la care au participat elevi din șase unități de învățământ din tot județul Suceava.

elevi

Concursul a avut loc sâmbătă, 16 mai, și s-a adresat elevilor din ciclul primar şi gimnazial având ca obiective generale asumarea rolului şi statutului de cetăţean în cadrul unei societăţi democratice, formarea şi dezvoltarea spiritului civic critic şi constructiv.

Potrivit IȘJ, la etapa județeană au participat șapte echipaje formate din câte trei elevi de la următoarele unități de învățământ: Şcoala Gimnazială „Ion Irimescu” Fălticeni, Şcoala Gimnazială „Nicoale Stoleru” Baia, Şcoala Gimnazială nr.4 Suceava, Şcoala Gimnazială nr. 1 Vatra Dornei, Şcoala Gimnazială nr. 4 Vatra Dornei și Colegiul Național „Mihai Eminescu” Suceava.

Competiția județeană a fost câștigată de echipajul de la Școala Gimnazială „Nicoale Stoleru” Baia, format din elevii: Rădăşanu Viviana, Gheorghiţanu Bianca, Ştefan Evelina, îndrumați de prof. Iliuţă Andreea și prof. Gogu Mihaela.

Elevii vor participa în perioada 27-30 iulie 2015 la etapa națională a concursului ce se va desfășura la Deva, în județul Hunedoara.


Intră acum și în grupul de