La USV va avea loc un workshop pentru “Dezvoltarea spiritului de echipă și de competiție – Participarea la concursuri studențești”


Intră acum și în grupul de

La Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava va avea loc marți, 26 mai, de la ora 18.00, în Amfiteatrul Dimitrie Leonida din corpul D, un workshop intitulat “Dezvoltarea spiritului de echipă și de competiție – Participarea la concursuri studențești”.

Afis_Workshop

Potrivit prof.univ.dr. Mihai Dimian, USV în parteneriat cu trei instituții de învățământ superior situate în regiunea de dezvoltare Nord-Est, respectiv Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” Iași, Universitatea „Vasile Alecsandri”, Bacău și având ca lider Asociația de Dezvoltare Intercomunitară EURONEST, derulează proiectul cofinanțat de Fondul Social European numit „Programe de studii flexibile și competitive pentru IT&C în regiunea de dezvoltare Nord-Est”.

Universitarul sucevean a menționat faptul că la workshop-ul de marți au fost invitați atât reprezentanți ai mediului academic, cât și din IT&C.

„Atelierul de lucru este adresat, în special, studenților de la programele de licență și master în domeniul IT&C, dar participarea este deschisă tuturor celor interesați de această temă”, a declarat prof.univ.dr. Mihai Dimian.

Vă prezentăm programul atelierului de lucru „Dezvoltarea spiritului de echipă și de competiție – Participarea la concursuri studențești”:

18:00 – 18:10 Inregistrare participanti, primirea invitatilor in sala
18:10 – 18:20 Prezentarea stadiului actual al proiectului CompetIT&C (Prof.univ.dr. Mihai Dimian)
18:20 – 18:50 Dezvoltarea spiritului de echipa prin joc (Sociolog Mihaela Gutu, responsabil resurse umane S.C. MIND Software S.R.L.)
18:50 – 19:00 Intrebari si raspunsuri – partea I
19:00 – 19:10 Prezentarea firmei General Dynamics si a rolului pe care spiritul de echipa si de competitie il joaca intr-o firma privata (Inginer Ovidiu Ceaunica, Administrator S.C. General Dynamics S.R.L)
19:10 – 19:40 Masa Rotunda: Colaborare versus Competitie (Panel format din Cadre didactice USV si Reprezentanti ai firmelor MIND Software si General Dynamics)
19:40 – 19:50 Intrebari si raspunsuri – partea a II-a

Intră acum și în grupul de