Cadouri pentru tinerii din cadrul Centrului „Lurenţia Ulici” din Gura Humorului oferite de polițiștii suceveni


Intră acum și în grupul de

Venind în întâmpinarea manifestărilor dedicate Zilei Internaţionale a Copilului, poliţiştii de prevenire din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava au desfăşurat în perioada 25 – 31 mai 2015 o serie de activităţi menite să promoveze drepturile copiilor, dar şi să îi responsabilizeze pe aceştia cu privire la potenţialele riscuri şi pericole.

foto 1 iunie 3

Potrivit IPJ Suceava, întâlnirile cu elevii, profesorii, dar şi cu părinţii s-au desfăşurat cu preponderenţă în mediul şcolar, peste 500 de copii cu vârste cuprinse între 5 şi 15 ani participând la activităţi interactive cu tematică şi componentă preventivă.

„O atenţie deosebită a fost acordată tinerilor aflaţi în situaţii de risc victimal crescut. Sunt copiii cu care soarta nu a fost atât de darnică, cei pentru care Centrele de plasament reprezintă casa de zi cu zi”, se arată într-un comunicat al Poliției Județene.

În acest sens, poliţiştii suceveni au oferit cadouri tinerilor din cele 15 case de tip familial din cadrul Centrului „Lurenţia Ulici” din Gura Humorului.

„S-au purtat discuţii cu aceştia şi au fost organizate concursuri pe diverse teme, fiind încurajată relaţionarea şi munca în echipă. Copiii au primit de la poliţişti, cu sprijinul RCHF şi a preşedintelui acestei organizaţii, dl. Brian Douglas, rechizite, articole de papetărie, rucsacuri şi cărţi”, se mai arată în sursa citată.

La schimb, tinerii şi personalul centrului i-au întâmpinat pe polițiști cu momente artistice.

 


Intră acum și în grupul de