Bacalaureat Suceava 2015: Un candidat de la Vicovu de Sus, eliminat din examen pentru că a fost prins cu fiţuici


Intră acum și în grupul de

Un alt candidat sucevean a fost eliminat, luni, din examen după ce a fost surprins având asupra sa fiţuici în timpul probei scrise la limba română.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISJ Suceava, inspectorul şcolar Mariana Drumea, un candidat la Bacalaureat de la centrul de examen organizat la Liceul Tehnologic “Ion Nistor” din Vicovu de Sus a fost eliminat, luni, din examen după ce a fost surprins având asupra sa fiţuici în timpul probei scrise la limba română.

bacalaureat  (2)

Acesta este cel de-al doilea candidat la Bacalaureat din judeţul Suceava care a fost eliminat din examen, primul fiind un absolvent al Colegiului de Artă “Ciprian Porumbescu” Suceava care susţinea proba scrisă la limba română la Centrul de examen organizat la Colegiul Naţional “Ştefan cel Mare” după ce i-a sunat telefonul mobil pe care-l avea asupra sa.

La Examenul de Bacalaureat s-au înscris 6103 candidaţi, din care 487 sunt din serii anterioare, iar la proba scrisă la limba română s-au prezentat 5891 candidaţi, 210 au absentat, iar doi candidaţi au fost eliminaţi din examen.


Intră acum și în grupul de