Trei profesori suceveni s-au înscris în cursa pentru șefia Inspectoratului Școlar


Intră acum și în grupul de

Funcția de inspector școlar general a fost scoasă din nou la concurs de Ministerul Educației, pentru a doua oară în acest an.

ISJ suceava

Potrivit purtătorului de cuvânt al IȘJ Suceava, insp. Mariana Drumea, trei dosare de înscriere s-au depus în perioada 29 iunie – 12 iulie la registratura inspectoratului.

Drumea a arătat că șefia Inspectoratului Școlar Județean Suceava este dorită de prof. Gheorghe Lazar, actualul inspector general al IȘJ Suceava, de prof. Virginel Iordache, directorul Colegiului Național de Informatică „Spiru Haret” Suceava și de Anca Andrei, profesor de matematică la Colegiul Național de Informatică „Spiru Haret” Suceava.

Cei trei vor susține probele de concurs în perioada 27 iulie – 7 august, la sediul Ministerului Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice.

Amintim că în luna martie a acestui an pentru concursul de ocupare a funcţiei de inspector şcolar general s-au înscris Gheorghe Lazăr și Virginel Iordache.

Atunci prof. Virginel Iordache a picat proba interviului, fapt ce i-a permis lui Gheorghe Lazăr să-şi continue mandatul, până la organizarea unui nou concurs, chiar dacă a absentat de la susținerea probelor de concurs.

 

 


Intră acum și în grupul de