Nechifor recomandă primarilor din judeţ să crească salariile angajaţilor cu până la 12 la sută


Intră acum și în grupul de

Preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, a recomandat, vineri, primarilor din judeţ să decidă majorarea salariilor angajaţilor din Primării cu până la 12 la sută, arătând că în acest fel vor fi motivaţi cei care lucrează în administraţie mai ales că salariile lor sunt mici.

„Fac un apel către colegii primari să facă un calcul şi să încerce să majoreze salariile oamenilor din subordine”, a spus Nechifor.

El a arătat că după rectificarea de săptămâna viitoare, speră să existe posibilitatea să fie oferite creşteri salariale.

Nechifor a spus că există bază legală pentru majorarea cu până la 12 la sută şi că nu trebuie să se aştepte adoptarea legii noi a salarizării personalului bugetar.

primari judetul suceava 2

„Recomandarea către toţi primarii e ca în limita bugetului, chiar şi cu 2, cu 3, sau cu 7 la sută să îşi poată stimula oamenii din subordine care au un grad de încărcare foarte mare”, a spus Nechifor.

CJ Suceava a adoptat, vineri, o hotărâre prin care se pot majora cu până la 12 la sută salariile angajaţilor din aparatul propriu şi instituţiile subordonate.

Creşterile salariale vor fi însă făcute în funcţie de propunerile înaintate de şefii de servicii pentru fiecare angajat în parte, în funcţie de munca prestată.


Intră acum și în grupul de