Nechifor anunţă alegeri în organizaţia judeţeană PSD Suceava, dar evită să spună dacă va candida


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PSD Suceava,  Cătălin Nechifor, a declarat, vineri, că o nouă conducere a PSD Suceava va fi decisă în cadrul unei Conferinţe judeţene de alegeri care ar urma să se desfăşoare în perioada următoare.

El a spus că este posibil ca această Conferinţă judeţeană de alegeri din PSD Suceava să se organizeze în luna septembrie, dar că e posibil să fie organizată şi în august.

Nechifor a recunoscut că mandatul său de preşedinte al PSD Suceava se încheie abia în anul 2017, dar că se vor organiza alegeri pentru conducerea judeţeană.

Catalin Nechifor 3

Decizia privind data organizării Conferinţei judeţene de alegeri va fi luată, cel mai probabil săptămâna viitoare, în cadrul Biroului Permanent Judeţean al PSD Suceava.

Nechifor a evitat să spună dacă va candida pentru un nou mandat de preşedinte al PSD Suceava precizând însă că decizia sa va fi prezentată prima dată colegilor de partid şi apoi presei.

Conferinţele de alegeri din organizaţiile PSD vor desemna şi delegaţii organizaţiilor la Congresul de alegeri al PSD din 16 noiembrie.


Intră acum și în grupul de