Nechifor: Aeroportul Suceava va oferi condiţii extraordinare pe partea de VIP


Intră acum și în grupul de

La începutul lunii august, începe procedura de reautorizare pentru Aviaţia Civilă a aeroportului sucevean, a anunţat, vineri, preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor.

În cadrul unei conferinţe de presă, şeful administraţiei judeţene a declarat că 80 la sută din lucrările de modernizare s-au încheiat şi că mai urmează să fie făcute unele lucrări care au termene scurte de finalizare.

Nechifor a precizat că în prezent, se poartă discuţii privind zborurile pe aeroportul sucevean care ar urma să fie redeschis după modernizare în 25 octombrie şi că un segment vizat este cel de VIP.

aeroport basisanu nechifor mariuta sorescu miron (18)

„Ne vom baza pe sectorul VIP. Sunt condiţii extraordinare pe partea de VIP şi poate fi folosit ca atare”, a spus Nechifor, care a menţionat că pentru sectorul VIP vor putea fi oferite toate cerinţele clienţilor.

El a spus că din totalul de pasageri de pe aeroportul Suceava ponderea pasagerilor VIP era destul de mare şi a adăugat că urmează ca reprezentanţii aeroportului să informeze clienţii despre reluarea curselor şi condiţiile noi de VIP care sunt oferite.

„Din serviciile VIP poţi câştiga mult”, a mai spus preşedintele CJ Suceava.

Aeroportul Suceava  va găzdui în 29 august mitingul aviatic Suceava- Air Show, la care CJ Suceava va colabora cu Ministerul Apărării Naţionale, Iacării Acrobaţi şi Bucovina Fly Club.

Aeroportul de la Salcea va fi dat în folosinţă în 25 octombrie, a anunţat, la mijlocul lunii iunie, firma care execută lucrarea, Tehnic Asist Botoşani, care acuza întârzieri din cauza ”finanţării şchioape” care generează depăşirea constantă a disponibilului de 22 de milioane de lei.


Intră acum și în grupul de