Prefectul Sucevei verifică dacă comercianţii respectă condiţiile igienico-sanitare la evenimentele prilejuite de zilele localităţilor


Intră acum și în grupul de

Șefii Direcţiei de Sănătate Publică, ai Gărzii de Mediu şi ai Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor din Suceava au fost convocați miercuri la o şedinţă de către prefectul județului Suceava, Constantin Harasim.

targ zooteh picnic gratare (4)

Întâlnirea a avut ca tematică modul de monitorizare al activităţilor ce se desfăşoară cu ocazia zilelor localităţilor, astfel încât să fie respectate condiţiile igienico-sanitare de către toţi comercianţii.

Potrivit Biroului de presă al Instituției Prefectului, la toate evenimentele prilejuite de sărbătorile localităţilor sucevene, în zilele premergătoare desfăşurării acestora, au fost prezenţi inspectori de la instituţiile mai sus menţionate care au luat măsurile necesare pentru buna desfăşurare a activităţilor.

„De la începutul acestui an, nu au fost semnalate probleme deosebite, agenţii economici respectând regulile de bază privind comercializarea produselor alimentare şi non-alimentare, astfel nu au fost înregistrate toxiinfecţii alimentare sau accidente în parcurile de distracţii”, se arată în comunicatul Prefecturii.

Sursa citată a mai precizat că acţiunile de verificare vor continua şi în perioada următoare.

„Acestea se vor axa pe siguranţa tuturor participanţilor la evenimentele din județ, punându-se accent ca deficienţele constatate să fie soluţionate imediat de către organizatori”, se mai arată în comunicatul Prefecturii.

 

 


Intră acum și în grupul de