Primarul şi viceprimarul din Fălticeni au participat la deschiderea anului şcolar în toate unităţile de învăţământ din municipiu


Intră acum și în grupul de

Aproximativ 8.000 de preşcolari şi elevi, din municipiul Fălticeni, dar şi din localităţile învecinate au început cursurile instituţiilor de învăţământ din Fălticeni. În prima zi a noului an școlar, conducerea Primăriei Fălticeni a participat la deschiderea anului şcolar în toate unităţile de învăţământ.

deschiderea anului scolar la falticeni

Astfel, primarul Gheorghe Cătălin Coman şi viceprimarul Constantin Bulaicon au participat la festivităţile organizate la cele patru şcoli gimnaziale şi la cele trei colegii, arătând susținere față de elevi și profesori.

Ei au dat asigurări că investiţiile în modernizarea infrasturcturii şcolare și a bazei materiale vor continua, iar performanţele elevilor și profesorilor vor fi recompensate.

„Vreau să vă asigur că tot ceea ce înseamnă administraţie locală, împreună cu conducerile şcolilor, cu colectivele profesorale, vom face toate eforturile pentru ca elevii, de la cei mai mici la cei mai mari, să aibă cele mai bune condiţii pentru a învăţa, pentru a contribui încă de pe acum la devenirea lor. Tot ceea ce înseamnă resursele financiare ale administraţiei locale vor fi orientate în continuare, cu prioritate, spre învăţământ. Ţine de fiecare tânăr în parte să-şi respecte şcoala, profesorii şi statutul de elev. Le doresc tuturor elevilor mult succes în noul an şcolar, să asculte sfaturile celor cale le vor binele şi să ne revedem cu rezultate deosebite şi la închiderea acestui an şcolar”, a transmis primarul Gheorghe Cătălin Coman la festivităţile organizate de şcolile fălticenene.


Intră acum și în grupul de