Un șofer beat a accidentat un biciclist, la Rădăuți, după care a plecat de la locul faptei


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 62 de ani, din comuna Muşeniţa, care se deplasa pe bicicletă duminică dimineața, în municipiul Rădăuți, a fost accidentat de un șofer beat care a plecat de la locul faptei.

biciclist

Potrivit Poliției Județene, bărbatul care se deplasa cu bicicleta pe strada 1 Mai din municipiul Rădăuţi a fost acroșat de un autoturism și proiectat într-o altă mașină care se afla în afara părții carosabile.

După impact, biciclistul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar polițiștii au întreprins măsuri pentru găsirea șoferului vinovat de producerea accidentului.

Astfel, a fost găsit un bărbat de 31 de ani, din comuna Frătăuții Vechi, care a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „părăsirea locului producerii evenimentului rutier fără încuviințarea organelor de poliție” şi „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o alcoolemie peste limita legală”.

 


Intră acum și în grupul de