„Oamenii Timpului” pot fi propuși până la sfârșitul acestei luni


Intră acum și în grupul de

Sucevenii sunt invitați să recunoască, să nominalizeze și să premieze personalități care și-au dovedit excelența în zece domenii ale vieții culturale și sociale. Una dintre cele mai vechi publicații românești, revista de cultură contemporană „Timpul”, fondată la 15 martie 1876 și care l-a avut ca redactor, și apoi prim-redactor, în perioada 1877 – 1883 pe poetul Mihai Eminescu, a inițiat campania regională „Oamenii Timpului”.

Daniel Sandru, Adriana Nazarciuc

Deși inițial propunerile se puteau face până la data de 15 septembrie a.c., organizatorii au decis să extindă perioada în care se pot face nominalizări pe platforma www.oameniitimpului.ro până pe 30 septembrie inclusiv.

„Ne dorim să afle cât mai multe persoane despre Campania noastră pentru ca fiecare persoană să aibă posibilitatea de a înscrie oamenii pe care îi consideră valoroși, reprezentativi pentru comunitate. Avem multe propuneri care sunt supuse deocamdată procesului de analiză și documentare și care urmează să fie afișate cât de curând pe site”, a declarat Adriana Nazarciuc, președintele Asociației Revistei TIMPUL.

Cele zece categorii unde se pot face nominalizări sunt Literatură, Arte, Educație și Cercetare, Memorie și Istorie, Societate civilă, Diplomație publică, Jurnalism, Tinere valori, Sănătate și Antreprenoriat.

Vezi mai multe informații despre această campanie AICI.

 

 


Intră acum și în grupul de