Se prelungesc înscrierile la Programul de Formare Psihopedagogică din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava


Intră acum și în grupul de

Departamentul de Specialitate cu Profil Psihopedagogic din cadrul Facultăţii de Ştiinte ale Educaţiei, Universitatea ,,Ştefan cel Mare” din Suceava, anunţă prelungirea înscrierilor la Programul de Formare Psihopedagogică în perioada 21-30 septembrie 2015, cu excepţia zilelor de sâmbătă şi duminică (Nivel I şi Nivel II, forma de învăţământ zi şi forma de învăţământ postuniversitar), program ce oferă posibilitatea de a obţine certificarea pentru profesia didactică.

Potrivit unui comunicat al USV, înscrierea la Programul de Formare Psihopedagogică este o opţiune deschisă pe viaţă, pentru că asigură obţinerea unei certificări cu valabilitate permanentă.

usv (2)

„Obţinerea certificatului propune absolvenţilor o şansă în plus de angajare pe piaţa forţei de muncă, oferindu-le posibilitatea de a profesa în învăţământul preuniversitar şi universitar. Pe lângă posibilitatea de angajare imediată după terminarea facultăţii, Programul de Formare Psihopedagogică susţine dezvoltarea personală a cursanţilor pe dimensiunea cognitivă, emoţională şi socială, fiind o garanţie a succesului în relaţionarea interpersonală şi în consolidarea unei cariere autentice. Competenţele dobândite, profesionale şi transversale, îi ,,califică” pe beneficiari şi pentru exercitarea altor roluri ce presupun buna comunicare şi relaţionare, cum ar fi cel de părinte, de consilier şi mediator la nivelul comunităţii”, arată sursa citată.

În comunicat se mai precizează că înscrierile se fac la Universitatea ,,Ştefan cel Mare” din Suceava, Corp A, Etaj I, Sala A121, între orele 08:00 – 15:00.

„Studenţii admişi la programe universitare cu finanţare de la bugetul de stat beneficiază de gratuitate. Pentru absolvenţii de studii superioare ai USV şi ai altor universităţi care doresc să se înscrie la Programul de Formare Psihopedagogică în regim postuniversitar, înscrierile pentru anul universitar 2015-2016 se fac doar până în 30 septembrie 2015”, mai menţionează sursa citată.

Informaţii suplimentare şi detalii privind procedura de înscriere şi înmatriculare pot fi accesate la adresa www.dppd.usv.ro şi la numărul de telefon 0230 216147 (int.144).


Intră acum și în grupul de