Vineri are loc deschiderea anului universitar la Suceava


Intră acum și în grupul de

Universitatea Suceava  Pasaj

La Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava va avea loc vineri, 2 octombrie, deschiderea oficială a anului universitar 2015-2016.

Ceremonia se va desfășura în Auditoriumul USV „Joseph Schmidt”, de la ora 9.00, în prezența a zeci de invitați, cadre didactice, studenți, dar și oficialități locale.

Ulterior, studenții USV sunt așteptați să participe la festivitatea de deschidere la nivel de facultăți.

Pentru studenții Facultății de Educație Fizică și Sport festivitatea va avea loc între orele 11.00-13.00, în Aula Corpului E, pentru cei de la Inginerie Alimentară între 12.00-13.00, în Aula din Corpul A, iar pentru cei de la Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor, de la ora 11.00, în Auditoriumul „Joseph Schimdt”.

Studenții Facultății de Inginerie Mecanică au programată deschiderea anului universitar de la ora 11.00, în Amfiteatrul FIM 2, cei de la Istorie și Geografie de la ora 13.00, în Aula din Corpul A, iar la Facultatea de Litere și Științe ale Comunicării deschiderea va avea loc de la ora 10.00, în Aula Corpului A.

La Facultatea de Științe Economice și Administrație Publică deschiderea noului an universitar va avea loc de la ora 11.00, în Aula din Corpul A.

În Aula din Corpul E sunt așteptați de la ora 13.00, studenții Facultății de Silvicultură, urmând ca de la ora 14.00, în același loc să fie deschiderea și pentru studenții de la Științe ale Educației.

Studenții suceveni vor începe cursurile începând de luni, 5 octombrie.


Intră acum și în grupul de