Deputatul Băişanu vinde sucevenilor o nouă schemă: cardul de reduceri cu like pe Facebook


Intră acum și în grupul de

Deputatul Alexandru Băişanu a generat, joi, stupoare după ce a anunţat că, în calitate de deputat, vrea să implementeze un proiect de card de reduceri pentru suceveni.

El a anunţat că prin cardul său sucevenii care merg la magazine sau beneficiază de servicii vor primi reduceri de preţ de minim cinci la sută.

Nechifor, Lungu, Dontu Flutur Balan Baisanu defilare SRI ISU Armata Tab (58)

Condiţia este ca aceste magazine sau prestatori de servicii să fie de acord să intre în proiectul lui Băişanu.

 

El a recunoscut că nu are încă nici un contract sau o înţelegere în acest sens cu vreo firmă dar că le propune sucevenilor şi mediului de afaceri de aici să intre în proiectul cardul urban.

 

„Acesta e proiectul. E un card gratuit de reduceri valabil în reţeaua care se va constitui în jurul acestui proiect. E un instrument de discount nominal. El se poate comanda pe facebook sau la cabinetul meu parlamentar. Cardul se va derula sub autoritatea unei fundaţii care va administra toate aspectele proiectului. Cu cardul se pot achiziţiona produse şi servicii cu discount afişat şi asumat”, a spus Băişanu.

 

El susţine că acest proiect va fi finanţat de fundaţia care va administra cardurile.

Băişanu susţine că sucevenii vor avea beneficii imediate şi că vor creşte vânzările iar rulajele suplimentare vor fi de 26 de milioane de euro.

 

Ca orice proiect anunţat de Băişanu, acesta nu a putut prezenta care este fundaţia care se va ocupa, cine sunt membrii fundaţiei, care sunt firmele care se implică în proiect dar că va face cunoscute toate acestea într-o altă conferinţă de presă.

 

El susţine că în 45 de zile va crea relaţia directă între cetăţean şi fundaţie, probabil prin like la pagina deputatului.

 

Întrebat dacă nu este în incompatibilitate în condiţiile în care se ocupă de activităţi comerciale din biroul de parlamentar, acesta având ca atribuţii adoptarea de proiecte de lege, el a spus că un om politic trebuie să găsească proiecte care să sprijine cetăţeanul.

 

El nu a reuşit să explice de ce firmele mari care au politica lor de reduceri vor intra într-un astfel de proiect şi nici care este rolul Parlamentului în acordarea de carduri cu reduceri.

 


Intră acum și în grupul de