Cei care strică ochelarii 3D de la Cinematograful Modern vor plăti 200 lei sau amendă între 500 și 1.000 lei

Tarifele pentru accesul la filmele ce rulează la Cinematograful Modern din incinta Centrului Cultural „Bucovina” ar putea fi modificate dacă în ședința de Consiliu Local de joi va fi aprobat un proiect de hotărâre în acest sens.

Proiectul privind aprobarea tarifelor pentru accesul la film a fost inițiat de primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, și viceprimarul Lucian Harșovschi, și prevede, printre altele, și sancțiuni în cazul celor care strică ochelarii pentru producțiile 3D.

ochelari 3D cinema modern

Astfel, potrivit proiectului, pentru desenele animate prețul unui bilet de intrare va fi de 6 lei pentru proiecțiile 2D și 8 lei pentru proiecțiile 3D. Aceleași tarife vor fi aplicate și pentru intrarea la filmele care vor rula dimineața sau după-amiaza.

Însă, în ceea ce privește prețul biletului pentru filmele care vor fi proiectate seara, acesta va fi de 12 lei pentru cele 2D și de 15 lei pentru cele 3D.

De menționat este faptul că elevii și studenții vor beneficia de reduceri la achiziționarea biletelor pentru intrarea la Cinematograful Modern.

Pentru desenele animate și filmele care vor rula dimineața sau după-amiaza elevii și studenții vor plăti câte 5 lei pentru proiecțiile 2D și 6 lei pentru proiecțiile 3D.

De asemenea, pentru filmele care vor fi proiectate seara, prețul biletului va fi de 10 lei pentru cele 2D și de 12 lei pentru cele 3D.

Proiectul mai prevede ca în cazul distrugerii sau deteriorării unei perechi de ochelari 3D să fie achitată contravaloarea de 200 lei, iar în cazul în care cel care a înfăptuit prejudiciul refuză să achite această sumă, va fi sancționat cu amendă cuprinsă între 500 și 1.000 lei.

Conform proiectului, proiecțiile cinematografice vor avea loc pentru minim 10 bilete vândute pe spectacol, iar în cazul în care nu se întrunește numărul respectiv de bilete se va restitui contravaloarea aferentă tarifului perceput. (Mihaela Tcaciuc)