Elevii Liceului Tehnologic Special Bivolărie vor relua cursurile primului semestru lunea viitoare


Intră acum și în grupul de

Elevii Liceului Tehnologic Special Bivolărie vor relua cursurile primului semestru începând de lunea viitoare după ce conducerea instituţiei de învăţământ a solicitat ISJ Suceava prelungirea cu o săptămână a vacanţei de iarnă.

Gheorghe LazarInspectorul şcolar general al judeţului Suceava, Gheorghe Lazăr, a declarat, marţi, pentru News Bucovina că în Consiliul de Administraţie al ISJ Suceava  a fost aprobată cererea conducerii Liceului Tehnologic Special Bivolărie privind prelungirea cu o săptămână a vacanţei de iarnă.

Lazăr a spus că elevii acestei unităţi de învăţământ vor recupera cursurile în timpul vacanţei intersemestriale, prevăzută în perioada 6-14 februarie 2016.

El a mai spus că cererea prelungirii vacanţei de iarnă este justificată în condiţiile în care la acest liceu învaţă elevi hipoacuzici, proveniţi din toată ţara cărora le- ar fi dificil să meargă din nou acasă la doar patru săptămâni de la reluarea cursurilor primului semestru.

Inspectorul şcolar general al judeţului Suceava a precizat că în această unitate de învăţământ studiază 158 de preşcolari şi elevi din ciclurile primar, gimnazial, liceal şi profesional.(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de