Încă o mie de doze de vaccin antigripal au fost repartizate judeţului Suceava


Intră acum și în grupul de

O nouă tranşă însumând o mie de doze de vaccin antigripal a fost distribuită judeţului Suceava, dozele de vaccin urmând să fie repartizate medicilor de familie care au cerinţe de la populaţie pentru vaccinarea împotriva gripei sezoniere, dar şi pentru vaccinarea personalului care lucrează în punctele vamale.

vaccinuriDirectorul adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, medicul epidemiolog Cătălina Zorescu, a declarat, marţi, că Ministerul Sănătăţii a repartizat judeţului Suceava o nouă tranşă de vaccin antigripal, ce însumează o mie de doze de vaccin.

Zorescu a spus că o parte dintre doze vor fi repartizate pentru vaccinarea împotriva gripei sezoniere a personalului care lucrează în punctele vamale din judeţul Suceava, iar medicii de familie suceveni care au cerinţe de la populaţie, vor putea ridica de la DSP Suceava dozele de vaccin necesare.

Ea a mai spus că pe lângă cele 1000 de doze repartizate recent, alte  11 000 de doze de vaccin antigripal au fost distribuite judeţului Suceava , iar dintre acestea aproximativ 10 500 de doze au fost deja administrate.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de