Aproximativ 70 de elevi şi preşcolari din Zvoriştea au susţinut un program artistic pentru beneficiarii Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică


Intră acum și în grupul de

Aproximativ 70 de elevi ai Şcolii Gimnaziale şi preşcolari ai Grădiniţei cu Program Normal din Zvoriştea au susţinut, marţi, un program artistic pentru beneficiarii Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică din localitate.

CRRN ZvoristeaPotrivit unui comunicat de presă al DGASPC Suceava, evenimentul face parte din  proiectul educațional intitulat  “ Casa de bătrâni nu e acasă”, coordonat de prof. înv. primar Puiu Zvetlana, prof. înv. Preșcolar Apetrei Violeta, înv. Apetrei Constantin, înv. Sfichi Mirela și  director prof. Halici Rodica.

“Oaspeții, întâmpinați cu bucurie, au oferit pentru fiecare din cei 90 de beneficiari ai Centrului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Zvoriștea, mici cadouri. Aproximativ 70 de copii au fost în vizită la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică răspândind prin cântecele lor candoare, voie bună, bucurie și zâmbete pe fețele tuturor”, se precizează în comunicatul de presă al DGASPC Suceava. (Liliana Bujdei)

 

 


Intră acum și în grupul de