Transport ilegal de motocositoare, aparate de sudură şi pompe submersibile cu destinaţia Suceava, depistat în trafic de poliţişti


Intră acum și în grupul de

Un transport ilegal de diverse bunuri de uz gospodăresc, cu motocositoare, aparate de sudură, pompe submersibile în valoare de peste 120.000 de lei a fost depistat în trafic de poliţiştii de frontieră din Siret.

actiuni comune frontiera+jandarmi (2)

Potrivit Poliţiei de frontieră Suceava, poliţişti din cadrul Sectorului PF Siret au oprit pentru control, pe DN 2, la ieşirea din localitatea Siret, o autoutilitară marca Volkswagen Transporter, condusă de o suceveancă în vârstă de 47 de ani.

 

Femeia transporta în autoutilitară diferite bunuri de uz gospodăresc în valoare de 123.000 de lei (pompe submersibile, motocositoare, aparate de sudură), fără a avea documente de provenienţă şi însoţire a mărfii.(N.B.)

 

Femeia a declarat poliţiştilor de frontieră că bunurile aparţin unei cunoştinţe care a rugat-o să i le transporte, contra unei sume de bani, până în municipiul Suceava.

 

Sursa citată menţionează că marfa a fost ridicată în vederea confiscării, iar femeia a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.


Intră acum și în grupul de