Doi elevi de la Colegiul ”Alexandru cel Bun” din Gura Humorului, premiați la Concursul naţional de limba engleză QUEST


Intră acum și în grupul de

Elevii Colegiului ”Alexandru cel Bun” din Gura Humorului au participat în fiecare an la Concursul de limba engleză QUEST şi de fiecare dată s-au întors cu premii.

Anul acesta, eleva Voichiţa Slevoacă din clasa a X-a a obţinut premiul I, iar Bogdan Leancă, elev în clasa a XII-a, premiul III.

Cei doi elevi merită felicitări sincere mai ales că subiectele au avut un grad mai ridicat de dificultate comparativ cu anii precedenţi. Acest aspect nu i-a împiedicat pe elevii participanţi să obţină punctaje foarte bune şi să trăiască o experienţă specială, mai ales elevii clasei a IX-a.

elevi humoreni premiati la Quest (1)

Cazarea la internatul şcolar al Colegiului Naţional ”Anghel Saligny” din Baia Mare şi posibilitatea de a vedea un oraş încărcat de verde a făcut ca grupul de elevi să perceapă momentul şi ca o excursie de două zile, mai ales că aceştia au vizitat şi biserica de lemn din Deseşti, Maramureş, monument UNESCO, şi staţiunea Colibiţa, ambele locaţii aflate pe traseu.

Ca în fiecare an, colectivul de organizare a concursului a fost la înălţime, la fel de ospitalieri şi de primitori. Echipa managerială de la Colegiul ”Alexandru cel Bun” Gura Humorului împreună cu Asociaţia părinţilor ASPA GH a susţinut financiar deplasarea, motiv pentru care dorim să exprimăm recunoştinţa şi mulţumirea din partea elevilor şi a cadrelor didactice participante.

elevi humoreni premiati la Quest (2)

Aflat la a şaptea ediţie, Concursul de limba engleză QUEST a fost organizat  de Colegiul Tehnic ”George Bariţiu”, Inspectoratul Şcolar al Judeţului Maramureş şi  Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice. Concursul a fost cuprins în Calendarul Concursurilor Interjudeţene/ Regionale Şcolare organizate în anul şcolar 2015 – 2016,  fără finanţare M.E.N.C.S., poziția 19, aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice.

Profesor Cîmpan Brînduşa Luminiţa

Gheorghiu Daria, IX A

Colegiul ”Alexandru cel Bun” Gura Humorului, Suceava

 


Intră acum și în grupul de