Doi bărbaţi din Vicovu de Sus, arestaţi după ce au urmărit un localnic, au intrat în locuinţă l-au bătut şi i-au furat banii


Intră acum și în grupul de

Procurori ai  Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi au dispus, joi,  punerea în mişcare a acţiunii penale şi au solicitat, totodată, instanţei de judecată arestarea preventivă a lui Aurel-Gheorghe Betean şi Cătălin Bogdan, ambii din oraşul Vicovu de Sus pentru tâlhărie calificată.

arest retinere

Astfel, cei doi sunt acuzaţi că în timp ce se aflau la un bar de pe raza oraşului Vicovu de Sus, au observat că un bărbat are asupra sa o mare sumă de bani şi apoi, împreună cu un minor, l-au urmărit pe bărbat până la domiciliu.

Ajunşi acolo, aceştia au pătruns în locuinţa acestuia, unde, după ce l-au lovit cu pumnii în zona feţei, i-au furat aproximativ 2200 lei şi un telefon mobil marca LG.

Bărbatul tâlhărit a fost prezentat Cabinetului de Medicină Legală Rădăuţi în vederea examinării medico-legale, iar din fişa de constatări preliminare se constatată faptul că prezintă leziuni pentru care necesită un număr de 5-6 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Magistraţii Judecătoriei Rădăuţi au admis cererea procurorilor şi au dispus emiterea unui mandat de arestare pe numele ambilor inculpati pentru o perioadă de 30 de zile.(Alin Dima)


Intră acum și în grupul de