Nechifor la inspecţia modernizării drumului dintre Liteni şi Vultureşti: De acum schimbăm numele din Valea Glodului în Valea Asfaltului


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a inspectat, joi, lucrările la drumul judeţean dintre Liteni şi Vultureşti care s-a asfaltat pe o lungime de 6 kilometri.

miting liteni drum asfalt (4)

Ulterior preşedintele PSD Suceava s-a întâlnit cu localnici în zona Runc cărora le-a spus că după ce drumul a fost asfaltat va trebui schimbat numele din Valea Glodului în Valea Asfaltului.

 

„Trebuie să schimbăm numele din Valea Glodului în Valea Asfaltului”, a spus Nechifor care a arătat că este o legătură pe care o aşteaptă localnicii de 27 de ani.

„Am reuşit să legăm cu asfalt un drum foarte util pentru cei din Liteni şi Vultureşti. Sunt şase kilometri de drum”, a spus preşedintele CJ Suceava.

El l-a mai spus localnicilor prezenţi că în Liteni s-a finalizat în decembrie reabilitarea grupului şcolar, o investiţie de 14 miliarde de lei vechi prin Programul Operaţional Regional, dar că s-au finalizat la 31 decembrie 2015 investiţiile la Şcoala generală Siliştea, de 10,5 miliarde de lei, subliniind că fondurile au fost alocate de guvernarea PSD condusă de Victor Ponta.

.miting liteni drum asfalt (3)

„Pe partea de drumuri ne-am făcut datoria, pe partea de şcoală ne-am făcut datoria, pe partea de apă-canal ne-am făcut datoria şi sigur că mai avem treabă de făcut”, a spus Nechifor care a arătat însă că este nevoie de un primar care pricepe, care e bun gospodar, precum Vasile Costan, fost director la Direcţia Agricolă Suceava care a renunţat la serviciul de acolo pentru că ţine foarte mult la Liteni.miting liteni drum asfalt (2)

„Vasile Costan şi-a pus sufletul pentru Liteni. E de aici, vă este aproape. E un băiat tânăr, un băiat priceput, ştie unde e Bucureştiul ştie cum e de făcut şi un proiect european şi un proiect guvernamental şi este omul în care am mare încredere că va fi primarul care poate schimba oraşul Liteni să nu mai fiţi dezamăgiţi”, a spus Cătălin Nechifor.(N.B.)

miting liteni drum asfalt (1)


Intră acum și în grupul de