Cicliştii suceveni de la Vee Tire Team, locuri fruntaşe la concursul de tip Cross Country Olimpic de la Cristian


Intră acum și în grupul de

Cicliştii suceveni au obţinut locuri pe podium la concursul de sâmbătă desfăşurat în localitatea Cristian din în judeţul Braşov de MTB – XCO Stejarii Seculari – UCI C2.

ciclisti vee team concurs (1)

Concursul a propus un traseu de tip XCO (Cross Country Olimpic) ce este înscris şi în calendarul Uniunii Cicliste Internaţionale (UCI) la categoria C2.

Primul traseu destinat Amatorilor, care au avut de parcurs 3 ture, are lungime de 5.1 kilometri cu o diferenţa pozitivă de nivel de 210 metri, iar cel de-al doilea traseu a fost destinat sportivilor Avansaţi şi Elite, care au avut de parcurs 4 ture, are o lungime de 7 kilometri cu o diferenţa pozitivă de nivel de 345 metri.

Concursul a fost unul dificil, cu multe obstacole improvizate şi porţiuni foarte tehnice care au dat mari bătăi de cap tuturor concurenţilor, dar echipa ACS Vee Tire Team a reuşit să îşi treacă în palmares careva rezultate notabile, se arată într-un comunicat al asociaţiei.ciclisti vee team concurs (6)

Astfel, Gheorghe Brumă a obţinut locul 4 la categoria Elite Open, Andrei Ciprian Calancea, locul 2 la categoria Avansaţi Open, Ştefan Onică a obţinut locul 2 la categoria Amatori 30-39 ani, iar Mihai David, a obţinut  locul 3 la categoria Amatori 30-39 ani.

De menţionat este că Sebastian Cîrdeiu, în pofida unui parcurs foarte bun a fost nevoit să renunţe la cursa în ultima tură, din cauza unor probleme medicale survenite în urmă unei căzături.

ciclisti vee team concurs (5)

„Ne bucurăm că ne-am putut testa pregătirea fizică şi tehnică, ne-am luptat de la egal la egal cu toţi ceilalţi ciclişti prezenţi la această competiţie şi rezultatele au fost pe măsură eforturilor. Sezonul este la început şi mai avem şi alte concursuri unde va trebui să dăm mai mult şi să tragem mai tare pe a obţine rezultate pe măsură aşteptărilor. Următoarea competiţie la care componenţii ACS Vee Tire Team vor lua parte este programată pe data de 19 iunie la Iaşi, traseul fiind de tip XCO”, se menţionează în comunicat.(N.B.)ciclisti vee team concurs (2)


Intră acum și în grupul de