FOTO VIDEO Două gospodării afectate de un puternic incendiu la Suceviţa


Intră acum și în grupul de

Un incendiu provocat din cauze încă neclare a produs, marţi dimineaţa, pagube în două gospodării din Suceviţa, pentru lichidarea acestuia intervenind timp de două ore, cu cinci autospeciale, pompierii militari din Rădăuţi, sprijiniţi de lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Suceviţa.incendiu noaptea sucevita (4)

ISU Suceava arată că iniţial se anunţa că arde o anexă gospodărească, însă la sosirea echipajelor, ardeau anexe din două gospodării (construcţii din lemn, cu învelitori din azbociment şi şindrilă, care au favorizat dezvoltarea şi propagarea incendiului), existând pericolul de propagare la casele de locuit şi la construcţiile învecinate.

În incendiu, primului proprietar i-au ars acoperişul garajului pe 50 de metri pătraţi, magazia de materiale pe 120 de metri pătraţi, două motofierăstraie, diferite unelte, scule electrice, obiecte de mobilier, circa 30 de metri cubi lemn de foc şi 10 metri liniari de gard din lemn.

Totodată, s-au degradat aproximativ 40 de metri pătraţi din acoperişul unei anexe corp comun (depozit de furaje şi adăpost de animale), un circular, un abric şi alte bunuri.

În incendiu au pierit 30 de curcani şi 30 de pui.

Celui de-al doilea proprietar, i-a ars acoperişul magaziei de lemne pe aproximativ 50 de metri pătraţi şi i s-a degradat un perete, pe 40 de metri pătraţi.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de stabilire, precizează ISU Suceava.

Sursa citată menţionează că nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat locuinţele şi restul anexelor gospodăreşti ale celor doi proprietari.(N.B.)


Intră acum și în grupul de