Patru elevi suceveni premiaţi la Concursul Naţional de Chimie “Petru Poni” organizat la Slatina


Intră acum și în grupul de

Patru elevi ai Colegiului Silvic “Bucovina” Câmpulung Moldovenesc şi ai Colegiului Economic “Dimitrie Cantemir” Suceava au obţinut un premiu al II-lea şi trei menţiuni la cea de a VII-a ediţie a Concursului Naţional de Chimie “Petru Poni” pentru elevii din învăţământul tehnologic.

chimie

Potrivit unui comunicat de presă al ISJ Suceava, la cea de a VII-a ediţie a Concursului Naţional de Chimie “Petru Poni” pentru elevii din învăţământul tehnologic, organizată la Slatina în perioada 26-29 mai 2016, judeţul Suceava a fost reprezentat de cinci elevi, iar patru dintre aceştia au fost premiaţi.

Astfel, premiul al II-lea a fost obţinut de Alexandru Constantin Bozonc din clasa a X-a, iar menţiunea specială a MENCŞ a fost obţinută de Ioan Bida din clasa a IX-a, ambii fiind elevi ai Colegiului Silvic “Bucovina” Câmpulung Moldovenesc, îndrumaţi de profesor Virginia Corbotiuc.

Totodată, Daniela Vicenco din clasa a IX-a, îndrumată de profesor Viorica Dumitru şi elevul Răzvan Andrei Nichifor din clasa a X-a, îndrumat de profesor Viorela Corina Tăbuşcă, ambii de la Colegiul Economic “Dimitrie Cantemir” Suceava, au obţinut menţiuni speciale la acest concurs. (Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de