Cursurile Şcolii Gimnaziale Probota suspendate vineri şi luni din cauza ploilor abundente care au afectat clădirea aflată în reabilitare


Intră acum și în grupul de

Cursurile Şcolii Gimnaziale “Petru Rareş” din localitatea suceveană Probota sunt suspendate de vineri până inclusiv luni întrucât clădirea şcolii aflate în proces de reabilitare a fost afectată de ploile abundente căzute în zilele de 1 şi 2 iunie.

acoperis coli azbest

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISJ Suceava, inspectorul şcolar Cezar Anuţei, în zilele de vineri şi luni, cursurile Şcolii Gimnaziale “Petru Rareş”Probota sunt suspendate din cauză că în urma ploilor abundente înregistrate în zilele de 1 şi 2 iunie, clădirea şcolii aflată în proces de reabilitare a fost afectată.

“Din cele șapte săli de curs, în trei clase a căzut rigipsul de pe plafon, pentru că sunt în zona de înlocuire a acoperișului, două clase sunt afectate parțial în sensul unor infiltrații la plafon, iar două clase au rămas funcționale și nu au fost afectate de ploaie. Conducerea școlii va reorganiza programul orelor de curs astfel încât activitatea să se desfășoare în condiții optime”, a spus Anuţei.

El a precizat că în cursul zilei de luni doar elevii clasei a II-a vor susține Evaluarea națională la proba de limba română – scris, iar de marţi vor fi reluate cursurile la această şcoală, urmând ca orele corespunzătoare zilelor de vineri ( 3.06.2016) și luni (6.06.2016) să fie recuperate ulterior.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de