La concursul de suplinire necalificată au participat 31 de candidaţi suceveni. Doar doi au obţinut note sub 5


Intră acum și în grupul de

Purtătorul de cuvânt al ISJ Suceava, inspectorul şcolar Cezar Anuţei, a declarat, marţi, pentru NewsBucovina că la proba scrisă a Concursului de suplinire necalificată, desfășurat în data de 5 septembrie 2016, s-au înscris 36 de candidaţi, iar dintre aceştia cinci au absentat.

examen

Din totalul celor 31 de candidaţi prezenţi,  la învăţători au fost patru candidaţi, la educatori -10, limba franceză -1, informatică -1, educație tehnologică- 1, educație muzicală- 2, confecții piele- 1, biologie- 1, arte vizuale- 1, limba rusă maternă- 1, matematică- 3, turism – maiștri instructor- 1, turism și servicii -1, alimentație publică- 1, silvicultură- 1 şi la terapie educațională complex și integrate- 1 candidat.

Anuţei a spus că în urma susţinerii probei scrise la Concursul de suplinire necalificată, doi candidaţi au obţinut note sub 5, alţi 13 au luat note cuprinse între 5 şi 7, opt candidaţi au luat note mai mari sau egale cu 7 și mai mici de 8, alţi şase candidaţi au luat note mai mari sau egale cu 8 și mai mici de 9, iar doi candidaţi au obţinute note mai mari sau egale cu 9 și mai mici de 10.

Potrivit calendarului privind organizarea Concursului de suplinire necalficată, depunerea contestaţiilor este prevăzută pentru 6 şi 7 septembrie, afişarea rezultatelor finale va avea loc în data de 7 septembrie, iar în data de 9 septembrie este prevăzută şedinţa publică. (Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de