Universitatea “Ştefan cel Mare” Suceava anunţă continuarea înscrierilor la Programul de Formare Psihopedagogică


Intră acum și în grupul de

Potrivit unui comunicat de presă al USV, Departamentul de Specialitate cu Profil Psihopedagogic din cadrul Facultății de Științe ale Educației, Universitatea ,,Ștefan cel Mare” din Suceava, anunță continuarea înscrierilor la Programul de Formare Psihopedagogică pentru perioada 12-16 septembrie 2016 și 26 septembrie-28 octombrie 2016, cu excepția zilelor de sâmbătă și duminică (Nivel I și Nivel II, forma de învățământ zi și forma de învățământ postuniversitar), program ce oferă posibilitatea de a obține certificarea pentru profesia didactică.

universitatea suceava usv

“Înscrierea la Programul de Formare Psihopedagogică este o opțiune deschisă pe viață, pentru că asigură obținerea unei certificări cu valabilitate permanentă. Obținerea certificatului propune absolvenților o șansă în plus de angajare pe piața forței de muncă, oferindu-le posibilitatea de a profesa în învățământul preuniversitar și universitar. Pe lângă posibilitatea de angajare imediată după terminarea facultății, Programul de Formare Psihopedagogică susține dezvoltarea personală a cursanților pe dimensiunea cognitivă, emoțională și socială, fiind o garanție a succesului în relaționarea interpersonală și în consolidarea unei cariere autentice. Competențele dobândite, profesionale și transversale, îi ,,califică” pe beneficiari și pentru exercitarea altor roluri ce presupun buna comunicare și relaționare, cum ar fi cel de părinte, de consilier și mediator la nivelul comunității”, se precizează în comunicatul de presă al USV.

Înscrierile se fac la Universitatea ,,Ștefan cel Mare” din Suceava, Corp A, Etaj I, Sala A121, între orele 08:00 – 16:00, iar studenţii admişi la programele universitare cu finanţare de la bugetul de stat beneficiază de gratuitate. (Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de