Viitorul începe azi de pe băncile şcolii


Intră acum și în grupul de

Holzindustrie Schweighofer se implică activ în viaţa comunităţii şi oferă sprijin acolo unde este nevoie. La începutul anului şcolar 2016-2017, compania a sponsorizat achiziţia a 30 băncuţe noi pentru una din clasele Şcolii Gimnaziale nr. 4 ,,Regina Elisabeta” din Rădăuţi.

banci-noi

Directorul Şcolii, doamna Marcela Ţugulea precizează: „Mulţumim pentru faptul că elevii clasei pregătitoare au beneficiat de mobilier nou, element important în desfăşurarea actului educaţional în cele mai bune condiţii. Considerăm implicarea firmei Holzindustrie Schweighofer un exemplu de bune practici în relaţia dintre mediul economic privat, şcoală si comunitate.”

Mădălina Mărtinaş, reprezentantul firmei, a declarat: „Generaţiile actuale de elevi reprezintă viitorii profesionişti şi viitorul începe azi de pe băncile şcolii. Tocmai de aceea, la început de an şcolar, Holzindustrie Schweighofer a oferit sprijin Şcolii Gimnaziale Regina Elisabeta din Rădăuţi, pentru dotarea unei clase cu băncuţe noi. Holzindustrie Schweighofer se implică activ şi permanent în problemele comunităţii, şi, pentru aceasta, în cele cinci locaţii unde firma noastră desfăşoară activităţi economice am finanţat, în ultimii cinci ani, proiecte în valoare de peste cinci milioane de euro, din care cele de la Siret şi Rădăuţi cu peste 2,5 milioane de euro”.

Unul dintre angajamentele asumate de Holzindustrie Schweighofer este acela de a recunoaşte şi de a încuraja performanţa şi astfel, anul acesta, compania va acorda 7 burse de studiu studenţilor eminenţi de la Universitatea Ştefan cel Mare – Facultatea de Silvicultură din Suceava.

banci-noi_

Holzindustrie Schweighofer pune accent pe dezvoltarea şi susţinerea proiectelor din mediul educaţional pentru că acesta este piatra de temelie a fiecărei comunităţi. De aceea, de-a lungul timpului, compania s-a implicat în mod constant în proiecte din judeţul Suceava, ce au presupus lucrări de renovare a şcolilor, aşa cum este şi cazul Şcolii Petru Muşat din Siret, oferirea de material pentru încălzire pe timp de iarnă, dotări cu mobilier nou sau instrumente performante pentru laboratoare de cercetare.


Intră acum și în grupul de