Cele două programe de studiu ale Departamentului de Sănătate şi Dezvoltare Umană vor intra în procedură de acreditare în primăvara anului viitor


Intră acum și în grupul de

Prorectorul Universităţii “Ştefan cel Mare”Suceava, prof.univ.dr. Mihai Dimian, a declarat, luni, că programele de studii de licenţă Nutriţie şi Dietetică şi Balneofiziokinetoterapie şi Recuperare vor intra din a doua parte a anului universitar 2016-2017 în procedură de acreditare.

Mihai Dimian

 

Dimian a spus că în semestrul al II-lea va fi depus dosarul la ARACIS în vederea acreditării celor două programe de studii din cadrul Departamentului de Sănătate şi Dezvoltare Umană al USV, urmând ca în decurs de una-două luni să există o vizită în teren şi întocmirea unui raport de evaluare, ce va fi supus aprobării în Comisia şi în Consiliul General al ARACIS.

El a precizat că se speră ca din anul universitar 2017-2018 cele două programe de studii de licenţă să fie acreditate, dorindu-se, totodată, dezvoltarea unui masterat în domeniul medicinei în următorii doi ani.

mihai-covasa-usv
prof.univ.dr. Mihai Covașă

La rândul său, prof.univ.dr. Mihai Covaşă a spus că există dorinţa de fi dezvoltat Departamentul de Sănătate şi Dezvoltare Umană din cadrul USV şi de a se adăuga şi alte specializări.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de