FOTO “Ziua Europeană a limbilor străine”, sărbătorită la Liceul Tehnologic Cajvana


Intră acum și în grupul de

Anual, în data de 26 septembrie, este sărbătorită “Ziua Europeană a Limbilor Străine”, prilej cu care, elevii de la Liceul Tehnologic Cajvana, sub îndrumarea profesorilor lor, au participat la diverse activități dedicate acestei zile, informează într-un comunicat de presă, prof. Irina Boca, șefa catedrei de limbi străine din cadrul instituției de învățământ.

ziua-europeana-a-limbilor-straine-5

”Importanţa învăţării limbilor străine a fost subliniată de elevii participanți care au fost deosebit de receptive. Astfel aceștia au împărțit broșuri cu informații despre importanța acestei zile, au tradus în limbile europene sloganul „Şi eu sunt parte din marea familie europeană!”, au recitat poezii, au pus în scenă scurte scenete, au interpretat melodii în diverse limbi străine și au prezentat în Power Point scurte filmulețe.

Elevii, din clasele III-XII, coordonaţi de doamnele  profesoare Boca Irina, Teleagă Alina, Lucan Casandra, Senciuc Daniela, Ilișoi Mihaela, Dîrțu Violeta, Nistiriuc Laura, Moroșan Diana, au organizat o expoziţie de colaje, desene, stegulețe și postere, împodobind sala unde s-a desfășurat activitatea, iar domnișoara bibliotecară Mîțan Rodica a expus cărți și dicționare existente la biblioteca liceului, invitând elevii la studiu”, a arătat prof. Irina Boca.

Ea a mai precizat că, activitatea European Day of LanguagesZiua Europeană a Limbilor Străine, organizată în cadrul catedrei de limbi străine a Liceului Tehnologic Cajvana, a avut ca scop atragerea atenţiei publicului asupra importanţei învăţării limbilor străine, creşterea gradului de cunoaştere şi apreciere a tuturor limbilor străine vorbite în Europa şi nu numai.


Intră acum și în grupul de