Toate posturile scoase la concurs de Poliția Județeană Suceava au fost ocupate. Pentru șase posturi se aplică criteriile de departajare, nouă candidați având aceeași notă-8,50


Intră acum și în grupul de

Toate posturile scoase la concurs de Poliția Județeană Suceava, atât pentru agenți de poliție în mediul rural, pentru care au fost 39 de posturi, de agenți de poliție în mediul urban, unde au fost nouă posturi, pentru cele patru posturi de agenți de poliție rutieră, dar și pentru postul de conducător de câini, au fost ocupate, urmând ca pentru cinci posturi în mediul rural și unul în mediul urban să fie aplicate criterii de departajare, candidații având aceeași notă-8,50.

Pentru un număr de 39 posturi de agent de poliţie în structurile de ordine publică-mediul rural s-au înscris 174 de candidați, dar patru nu s-au prezentat la examenul scris. Din cei prezenți, 34 au fost admiși, unul dintre candidați, Ionuț Daniel Schipor,  obținând nota 10, iar ultima notă a fost de 8,65. Următorii cinci admiși vor fi stabiliți în urma aplicării criteriilor de departajare, din șase candidați care au obținut toți nota 8,50.

politisti (2)

Pentru un număr de 9 posturi de agent de poliţie în structurile de ordine publică-mediul urban s-au înscris 28 de candidați, din care unul nu s-a prezentat la examenul scris, iar opt dintre candidați au fost admiși. Al nouălea post va fi stabilit în urma aplicării criteriilor de departajare în cazul a trei candidați care au obținut nota 8,50.

Pentru postul de agent de poliție conducător de câini s-au înscris șapte candidați, iar candidatul care a obținut cea mai mare notă, Anamaria Cojocaru, a fost admisă.

Pentru ocuparea unui număr de patru posturi agenţi poliţie rutieră au fost 14 candidați, fiind admiși primii patru care au obținut cele mai mari note, aceștia fiind notați cu note între 9,85 și 8,05.

Totodată, au fost admiși și un ofițer de poliție și un agent de poliție, prin reîncadrare ca polițist. (N.B.)


Intră acum și în grupul de