Tânăr de 18 ani din Fălticeni plasat în arest la domiciliu după ce a circulat fără permis. El era cercetat sub control judiciar


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 18 ani din municipiul Fălticeni care era cercetat sub control judiciar a fost plasat în arest la domiciliu după ce a fost depistat în timp ce conducea un autoturism fără să aibă permis de conducere.

actiune-viteza-1

Poliția Suceava arată că un tânăr de doar 18 ani a vrut în mod insistent să arate că vrea să ajungă în stare de detenţie  pentru infracţiuni la regimul rutie şi a ajuns după ce a circulat fără permis.

Astfel, vineri seara, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Fălticeni, au oprit pe strada 2 Grăniceri din municipiul Fălticeni, autoturismul care circula din direcția Roman către Fălticeni, condus de un tânăr de 18 ani din municipiul Fălticeni, care nu posedă permis de conducere.

Tânărul se afla în perioada măsurii de control judiciar, începând cu data de 16 noiembrie, și s-a dispus reținerea pentru o perioadă de 24 ore, fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Polițiștii Poliției municipiului Fălticeni l-au prezentat, sâmbătă, Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni în vederea luării unei măsuri privative de libertate pe tânărul de 18 ani, pentru conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu deține permis de conducere.

Cu această ocazie procurorul de caz a propus judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Fălticeni înlocuirea măsurii controlului judiciar, cu măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile.

În urma audierii inculpatului, judecătorul de drepturi și libertăți a dispus înlocuirea măsurii controlului judiciar cu măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 zile începând cu data de 26.11.2016 și până la data de 25 decembrie 2016.(N.B.)

 


Intră acum și în grupul de