Copiii internați în Secția de Pediatrie a Spitalului Județean Suceava au primit cadouri de Moș Crăciun de la elevii Şcolii Miron Costin și din partea poliţiştilor


Intră acum și în grupul de

Copiii aflați în Spitalul Județean Suceava în Secția de Pediatrie au avut surpriza să primească diverse cadouri din partea elevilor Școlii Miron Costin și din partea polițiștilor suceveni.

Poliția Suceava consideră că este dureros să vezi copii petrecând Sărbătorile pe patul de spital, plătind un preţ prea mare pentru că au fost neatenţi şi au trecut strada neregulamentar sau că, nesupravegheaţi fiind s-au jucat cu petarde sau artificii.

„Pentru ca ai noştri copii să fie în siguranţă pe perioada sezonului rece, să se poată bucura de magia sărbătorilor şi să se implice aactiv şi în alinarea suferinţei altor tineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava şi Şcoala Generală Miron Costin din Suceava  au iniţiat un proiect comun care promovează prevenirea victimizării minorilor şi stimularea empatiei faţă de suferinţa copiilor aflaţi în situaţii de vulnerabilitate”, arată Poliția într-un comunicat.

Astfel, miercuri, elevii şcolii Miron Costin îndrumaţi de profesor Anna Ştefura şi poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii – IPJ Suceava, au adus cadouri copiilor internaţi la secţia de pediatrie a Spiatalului Sf. Ioan cel Nou Suceava.

Peste 20 de copii internaţi în cadrul unităţii medicale s-au bucurat de Moş Crăciun  Poliţist.

Elevii şcolii au împărţit cu drag cadourile celor care se aflau în suferinţă, iar poliţiştii le-au dat câteva sfaturi care să îi ferească de cele rele în anul 2017.

 

„Sunt gesturi venite din suflet şi acţiuni menite să aline suferinţa unor copii care nu pot în aceste zile să se bucure de un Crăciun în familie”, se arată în comunicat.


Intră acum și în grupul de